Hulp nodig? Bel vrijblijvend naar +31 (0)318 520 298 voor direct advies!
voeg toe aan bestellijst

Paktafels

  • Kleur Zwart
SKU: 000233

Paktafels en systemen

Er zijn diversen systemen voor paktafels om u een passende oplossing te kunnen bieden voor uw werkplaats of magazijn.

Systeem 1200

Minipaktafel voor gebruikers met verzendbehoeften. Ideaal voor de verzending van brochures en monsters. Is ook leverbaar met wielen, waardoor de paktafel makkelijk te verplaatsen is. Stabiele werktafel. Lichtgrijs gelamineerd werkblad in stalen frame. Stalen lade. Snijsysteem voor papier. Stevige formulierschappen Beschikbaar met wielen

Systeem 1600

Compacte paktafel met 1,3 m² plaatsruimte. De paktafel uit het systeem 1600 is eenvoudig, ruimtebesparend en compact. De tafel is voorzien van formulierschappen, tussenplank, kartonmagazijn en lade. De 1600-serie is ook uit te breiden met een snij-inrichting voor golfkarton, papier, luchtkussenfolie of PE-folie.

Deze paktafel biedt veel functionaliteit voor een gunstige prijs. Seriematig instelbare hoogte van 690 - 960 mm. Versterkt werkblad 30 mm. Licht grijs gelamineerd werkblad. Stalen lade antraciet RAL 7016. Stevig formulierschappen. Met afrol- en snij-inrichting of tussenplank. Snijsysteem voor papier, karton en folie.

Systeem 2000 Professioneel en flexibel.

Systeem 2000 biedt ontelbare mogelijkheden, van een standaardpaktafel tot een volledige verpakkingslijn. Instelbare hoogte van 690 - 960 mm. Uitrusting naar wens door omvangrijk toebehorenprogramma.

Mogelijkheid uitbreiding tot een verpakkingslijn. Hoekoplossingen en verbindingen. Perfect ergonomisch. Hoogte makkelijk verstelbaar. Voor gebruik in ploegendienst. Voor verpakkingen van verschillende grote. Voor handig heffen en neerleggen van zware verpakkingen.

Modul 5000 Maximale ergonomie & design.

Modul 5000 biedt flexibiliteit in de configuratie van pakstations en paklijnen. Er kan worden uitgebreid of aangepast aan veranderde operationele eisen. Het integreren van een rolbaanpaktafel creëert een perfecte werking tussen handmatige werkstations en het overbrengen van materiaal. De werkzaamhedenstroom wordt geoptimaliseerd en de verzendproductiviteit verbeterd....Uitzonderlijke design, Hoge ergonomie !

Ontelbare mogelijkheden. Individuele werkplaats of volledige verpakkingslijn. Uitbreidbaar. Optioneel als rolbaantafel met snijplaats voor transporttechniek. Optioneel met geïntegreerde weegtechniek.

Rollerbaan paktafel 5000

Energiebesparend en snel. Totaal oppervlakte 2000 x 880 mm. Oppervlakte rollerbaan 2000 x 600 mm. Desktop is voorzien van verzinkt stalen plaat. Verstelbaar in hoogte van 770 tot 1120 mm. Beschikbaar met ingebouwde weegschaal voor ladingen tot 60 kg.

Deze rollerbaan paktafel biedt al de voordelen als de uiterst veel zijdige Modul 5000.

Zit-sta module

Een ergonomisch werkstation kan worden aangepast aan de mens en zijn werk en draagt bij aan de fysieke verbetering van beweging en houding. De zit-sta-module voldoet aan deze eisen en kan worden gebruikt als afzonderlijk werkstation of in combinatie met bijvoorbeeld de Modul 5000. De ideale aanvulling voor ergonomisch werken in een pakstation. Comfortabele stoel met rugsteun.

Op verzoek kunnen we u de complete catalogus toezenden, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken.

€1.03
Dit product is op voorraad

Gemiddelde levertijd: 1-2 werkdagen
Advies nodig? Bel: (0318) 520 298
Sabé verpakkingen tophoezen
LDPE Tophoezen van Sabé
Voor optimale bescherming