Retourneren van Zakelijke goederen bij Sabé Verpakkingen

Aangezien Sabé Verpakkingen zich niet richt op de consumentenmarkt maar uitsluitend op zakelijke markt (B2B) heeft u de verplichting om direct na aflevering van de door u bestelde artikelen te beoordelen of deze aan uw verwachting voldoen. Indien u een product om welke reden dan ook retour wenst te sturen, dan verzoeken we u om dit binnen 48 uur via email of telefonisch aan ons kenbaar te maken.

Het retour te zenden artikel dient in de oorspronkelijke, onbeschadigde staat en zo mogelijk in de originele verpakking terug gezonden te worden. De kosten voor het retourzenden zijn voor uw eigen rekening. Na ontvangst van de retourzending zal deze woren gecontroleerd op gebruiksporen, gebreken en/of beschadigingen en pas daarna wordt het door u betaalde bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op uw bankrekening, indien u reeds vooruit betaald heeft middels Ideal of Bankoverboeking. Mocht u de bestelling op factuur hebben ontvangen, dan zullen we u een creditnota toesturen en daarna kunt u deze verrekenen met de eerder verzonden factuur.

Als er echter aantoonbare slijtage of schade is opgetreden, dan houden we ons het recht voor om die schade te verrekenen.

U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de goederen retour te laten halen, de kosten hiervoor zullen we vooraf met u afspreken. Deze kosten zullen we verrekenen op de creditnota. Ook in dat geval verzoeken we u om de goederen in verzendbare staat te brengen om beschadigingen te voorkomen.

Indien u een bestelling ontvangt waarbij artikelen gebreken vertonen of niet de door u bestelde artikelen zijn, dan zullen we deze in overleg met u kosteloos retour halen of zonder verdere verzendkosten omruilen.

 

Bovenstaande is niet van toepassing op klant-specifieke aanmaak artikelen en/of speciaal voor u bedrukte verpakkingsmaterialen. Hiervoor gelden de gemaakte afspraken en/of goedgekeurde drukproeven. In geval van twijfel dient u contact op te nemen met onze klantenservice.

 

Retouradres:

Sabé Verpakkingen BV

T.av. Afd. Retouren
Einsteinstraat 33
3902  HN  Veenendaal

 

Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0318-520298 of [email protected]

De nieuwste verpakkingsmaterialen!
Blijf op de hoogte van ons bedrijf en artikelen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Feedback Company
Klanten beoordelen ons met een
0/10
0 reviews