Vraag & antwoord webshop Sabé Verpakkingen

Hieronder vind u een overzicht van de meest voorkomende 'vragen & antwoorden'. Heeft u een vraag welke niet in deze lijsten voorkomt, neem dan contact met ons op.

Hoe gaat Sabé Verpakkingen om met mijn persoonsgegevens?

Dit kunt u teruglezen in de privacyverklaring, zie deze pagina.

Sabé Verpakkingen, gevestigd aan Einsteinstraat 33, 3902 HN Veenendaal, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen kunt u via onze webshop, per e-mail, per post, de telefoon of per fax.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW ?

Alle vermelde prijzen in onze webshop zijn exclusief 21% BTW

Hoe weet ik of mijn bestelling goed is overgekomen?

Wanneer u via onze site uw bestelling heeft geplaatst en uw e-mailadres juist heeft ingegeven, onvangt u direct, nadat u besteld heeft, via uw e-mail een orderbevestiging. Hierin staat een overzicht van uw bestelling.

Kan ik de voortgang van mijn bestelling controleren?

Als uw bestelling verzonden is, krijgt u via de mail automatisch een bericht van verzending en verwachte leverdatum.

Wanneer wordt mij bestelling verzonden?

De levertijd van voorraadartikelen is doorgaans 1 - 2 werkdagen voor Nederland en 1 - 3 dagen voor Belgïe. Mocht er, om wat voor een reden, een langere levertijd zijn, dan wordt u hiervan tijdig op de hoogte gesteld.  De vermelde levertijden zijn indicatief en daar kunnen geen rechten aan worden verleend. Het kan voorkomen dat op de gewenste leverdatum niet kan worden geleverd, omdat van een artikel niet voldoende voorraad is. Ook dan informeren we u tijdig.

Wilt u er zeker van zijn dat u op de gewenste dag geleverd krijgt, neemt u dan contact met ons op via  (+31) 0318-520298.

Bij "Bankoverboeking Vooraf " sturen wij de bestelde artikelen op zodra het totaalbedrag, vermeld op de orderbevestiging, is bijgeschreven op onze bankrekening.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Annuleren is alleen mogelijk indien Sabé Verpakkingen de bestelling nog niet in behandeling heeft genomen.

Welke verzendopties worden gehanteerd?

De order wordt in de meeste gevallen verzonden door DPD of PostNL als het om losse pakketten gaat. Hiervan ontvangt u dan een track & trace code. Als uw bestelling groter is of op een pallet staat, dan verzenden we deze met onze vaste vervoerder. Hiervan is dan geen track & trace code beschikbaar.  Wilt u de artikelen zelf komen ophalen ? Dan rekenen wij uiteraard geen verzendkosten.

Kan ik mijn bestelling ook retour sturen?

U heeft de verplichting om na aflevering van de door u bestelde artikelen te beoordelen of de producten aan uw verwachting voldoen. Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen 7 dagen na aflevering aan Sabé Verpakkingen te retourneren. Dit dient te geschieden met een schriftelijke opgave van reden van de retourzending en vergezeld met de originele pakbon en of factuur. Het retour te zenden artikel dient in de oorspronkelijke, onbeschadigde staat in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd terug gezonden te worden. Na ontvangst van de retourzending wordt het door u betaalde bedrag binnen 14 dagen teruggestort op uw bankrekening.

Welke betaalmethodes hanteren wij?

  • iDeal - Nederlandse betalingen
  • OverBoeking Vooraf - Nederlandse, Belgische en overige buitenlandse betalingen
  • op Faktuur - Voor Nederlandse, Belgische betalingen (deze optie is niet mogelijk voor particulieren)

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kunt vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van uw beveiliginsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daar voor hoeft aan te melden.

Hoe werkt iDEAL?

Bij het afrondproces van uw bestelling kunt u aangeven dat u met één van bovengenoemde betaalmethodes wilt betalen. Nadat u een keuze heeft gemaakt voor Ideal volgt u stap voor stap het betaalproces en vult waar nodig is uw bank of creditcard gegevens in. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en uw bestelling wordt verwerkt.

Ik ben mijn account gegevens vergeten, wat moet ik doen?

Dat is geen probleem. Via de link "Mijn Account" op de homepage kunt u een nieuw wachtwoord laten mailen. Dit wachtwoord wordt automatisch aangemaakt. U kunt dit, nadat u weer ingelogd bent, altijd weer wijzigen.

Hoe verander ik mijn account gegevens?

Als u om welke reden dan ook uw persoonlijke gegevens wilt wijzigen, kunt u dit doen via "Mijn Account" en dan bij "Account-gegevens". Hier kunt u alle gewenste informatie aanpassen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten?

Neem dan contact op met klantenservice via [email protected] . Wij zullen uw identiteit proberen vast te stellen en zo uw wachtwoord proberen te achterhalen. 

Bij het invoeren van mijn BTW nummer krijg ik een foutmelding.

Onze website staat in directe verbinding met de server die de BTW nummers op juistheid controleert. Het kan voorkomen dat deze server tijdelijk overbezet is en dan geeft onze website een foutmelding. Laat u het veld voor het BTW nummer in dat geval leeg, dan kunt u de bestelling ook zonder BTW nummer afronden.

Heeft u andere vragen of juist een opmerking over deze rubriek, neem dan contact met ons op.

Adresgegevens:
Sabé Verpakkingen
Einsteinstraat 33
3902 HN Veenendaal
Tel. 0318-520298
Fax. 0318-542845
[email protected]

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

de webpagina: iedere webpagina van deze website

de uitgever: de bevoegde uitgever van de webpagina

gebruik(en): onder meer inladen, inloggen, opvragen, raadplegen, lezen, bekijken, beluisteren, bewerken, invullen (van formulieren), verzenden, (tijdelijk) kopiëren, bewaren, doorzenden, verspreiden, van diensten gebruik maken, plegen van rechtshandelingen (bijv. kopen, huren;

u: de al dan niet vertegenwoordigde natuurlijke of rechtspersoon die de webpagina gebruikt

de inhoud: onder meer teksten, afbeeldingen, hyperlinks, geluids- en/of videofragmenten en/of andere objecten

schade: directe of indirecte schade van welke aard dan ook, onder meer verloren data en zaken, gederfde omzet, winst of ander economisch nadeel. Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

De uitgever spant er zich voor in de inhoud van de webpagina regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. De uitgever verschaft de inhoud van de webpagina in de staat waarin deze zich feitelijk bevindt, zonder garantie of waarborg ten aanzien van de deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins. De uitgever is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de webpagina of met de onmogelijkheid de webpagina te kunnen raadplegen. De uitgever mag de webpagina naar eigen inzicht en op ieder door hem gewenst moment (laten) veranderen of beëindigen, met of zonder voorafgaande verwittiging. De uitgever is niet aansprakelijk voor de gevolgen van verandering of beëindiging. Behoudens deze disclaimer, is de uitgever niet verantwoordelijk voor kenbaar aan de webpagina gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachtiging van die bestanden in. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de webpagina of de inhoud daarvan kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren. U bent verantwoordelijk voor al hetgeen u vanuit de webpagina verzendt. De uitgever behoudt zich het recht voor om u de toestemming te ontzeggen de webpagina te gebruiken en/of van bepaalde diensten die op de webpagina zijn aangeboden, gebruik te maken. In aansluiting daarop kan de uitgever de toegang tot de webpagina monitoren. U zal de uitgever, diens werknemers, vertegenwoordigers, licentiehouders, handelspartners en de auteur van deze disclaimer beschermen tegen en vrijwaren van gerechtelijke en buitengerechtelijke maatregelen, veroordelingen e.d., inclusief de kosten voor rechtsbijstand, accountants e.d. die door derden zijn ingesteld ten gevolge van of gerelateerd aan uw gebruik van de webpagina, uw inbreuk op welke wettelijke regeling dan ook of de rechten van derden. 

(c) mr. F.J. Van Eeckhoutte, ICT/IE-advocaat, Amersfoort, www.vaneeckhoutteadvocaten.nl

De nieuwste verpakkingsmaterialen!
Blijf op de hoogte van ons bedrijf en artikelen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Feedback Company
Klanten beoordelen ons met een
0/10
0 reviews