Wij zijn Sabé Verpakkingen

Sabé Verpakkingen in Veenendaal is al sinds 1987 een begrip in de wereld van verpakkingen, LDPE tophoezen en bedrukte verpakkingsproducten. Onze klanten maken dagelijks gebruik van onze expertise.

Dicht bij de klant

“Sabé Verpakkingen is meer dan alleen een leverancier. Zij denken mee over mogelijke oplossingen, zijn creatief en kunnen veel verpakkingen uit voorraad snel leveren”, aldus één van onze relaties. Wij zijn de ondernemer voor ondernemers. Spreken dezelfde taal en durven gerust te stellen: wij staan iedere dag dicht bij de klant !

Innovatieve verpakkingen

De wereld om ons heen verandert snel. Ook de mogelijkheden en wensen op het gebied van verpakkingen zijn de laatste jaren sterk veranderd. Dagelijks krijgen wij de meest uiteenlopende vragen over verpakkingsmaterialen, maatwerk, Tophoezen of creatief bedrukte verpakkingen.

Hier voelen wij ons als een vis in het water. Want hierin ligt ons onderscheidend vermogen. Of het nu gaat om standaard verpakkingen, of een verpakkingsproduct op maat. Met volledig afwijkende afmetingen, vorm of kleur. Bij Sabé Verpakkingen gaan wij de uitdaging graag aan om samen met u tot het gewenste resultaat te komen.

Wilt u een keer kennismaken met onze assortiment verpakkingsproducten? Wij zijn benieuwd of u ons ook eens wilt uitdagen!

Met vriendelijke groet,

handtekening

Sabé Verpakkingen B.V.
Einsteinstraat 33
3902 HN Veenendaal
Tel. +31 (0)318 520 298  (ook WhatsApp)
Fax +31 (0)318 542 845
[email protected]
www.sabe-verpakkingen.nl

Rabobank: 39.51.44.493
IBAN nummer: NL97 RABO 03951444 93
BIC / Swift: RABO NL 2U
BTW nummer: NL861135222B01

De nieuwste verpakkingsmaterialen!
Blijf op de hoogte van ons bedrijf en artikelen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Feedback Company
Klanten beoordelen ons met een
0/10
0 reviews