Verpakkingsmateriaal van Sabé

Met het juiste verpakkingsmateriaal zorgt u ervoor dat uw product veilig en onbeschadigd aankomt bij uw klant. Dat klinkt logisch, maar in de praktijk gaat het nog wel eens verkeerd. Dat brengt de nodige risico’s, zoals een ontevreden klanten en onnodig verloren tijd, met zich mee. Om die reden wijst Sabé Verpakkingen u graag op het belang en nut van stevig verpakkingsmateriaal. Hoekbescherming, Brievenbusdozen, luchtkussenenveloppen, folies, opvulmaterialen als Flo-Pak, Flo-Pak Green, labels, plakband, tophoezen. En ga zo maar door. Sabé Verpakkingen is sinds 1987 specialist op het gebied van verpakkingsmateriaal. Uit ervaring durven wij te zeggen dat het belang van goede verpakkingen alleen maar toegenomen is.

De toegevoegde waarde van verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmaterialen zijn onmisbaar geworden. In de eerste plaats hebben verpakkingen een duidelijke nutsfunctie. Of er nu een grote verzending op stapel staat of op het moment dat u een smartphone uit de doos haalt; wat er in de verpakking of doos zit, moet beschermd worden. In sommige gevallen gelden er ook bijzondere condities: Producten moeten bijvoorbeeld vers gehouden worden of er mag geen vocht bij het te verzenden product komen. Daarnaast zijn er ook nog andere redenen om goed na te denken over de keuze voor verpakkingsmateriaal. Een mooie verpakking fungeert als visitekaartje voor een bedrijf en draagt bij aan het beeld dat klant van uw bedrijf krijgt. Verder biedt goed gekozen verpakkingsmateriaal ook kansen om efficiënter te werken. Verpakkingen kunnen bijvoorbeeld producten bijeenhouden om ze makkelijker te kunnen vervoeren. Zo maakt u zo optimaal mogelijk gebruik van de beschikbare ruimte.

Vul de ruimte op

Soms is de keuze voor het juiste verpakkingsmateriaal zo klaar als een klontje. Een brievenbusdoosje waar uw product precies in past of een tophoes dat de gewenste bescherming biedt; dat is ideaal natuurlijk. Maar de ervaring leert dat dat niet altijd het geval is. De doos is te groot, het karton te lang of de afmetingen van de plastic zak kloppen niet helemaal. Wij adviseren u dan om te kiezen voor de juiste verpakking of de loze ruimte in de verpakking op te vullen. Dat kan bijvoorbeeld met opvulmaterialen zoals luchtzakjes of opvulpapier, allebei verkrijgbaar in onze online winkel.

De kracht van Sabé Verpakkingen

Wat verpakt u? Dat is misschien wel de meest gestelde vraag van de medewerkers van Sabé Verpakkingen. As u een verpakkingsprobleem heeft, dan kunt u altijd een beroep op ons doen. Bekijk ons uitgebreide assortiment online en plaats uw bestelling. Wij hebben veel verpakkingsmaterialen in huis, die direct leverbaar zijn. Voor de meeste producten die u bij Sabé Verpakkingen uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag worden geleverd. Heeft u een vraag? Vul het online contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard mag u ons ook bellen op telefoonnummer 0318-520298.

De nieuwste verpakkingsmaterialen!
Blijf op de hoogte van ons bedrijf en artikelen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Feedback Company
Klanten beoordelen ons met een
0/10
0 reviews