Wij produceren LDPE tophoezen cq. pallethoezen en leveren verpakkingen voor de industrie, handel, instellingen, detailhandel en webwinkels

Sinds 1987 zorgen wij ervoor dat uw producten en goederen in goede staat ingepakt en/of verzonden kunnen worden met onze verpakkingen en verpakkingsmaterialen.

Verpakking is ons DNA

Door onze ruime keuze uit verpakkingen en verpakkingsmaterialen is iedere klant gegarandeerd van de juiste verpakkingsoplossing. Onze verpakkingsmaterialen zijn leverbaar in vele verschillende soorten, kwaliteiten, diktes, kleuren, afmetingen en materialen.

Ook onze eigen LDPE tophoezen zijn bij onze relaties niet onopgemerkt gebleven. Inmiddels maken dagelijks vele klanten gebruik van onze LDPE tophoezen voor een optimale afdekking van hun pallets, kratten of bakken tijdens productie, opslag of transport.

Innovatie is het geheim

Omdat wij de technologische ontwikkeling op de voet volgen kunnen wij altijd net een stapje verder gaan. Of het nu gaat om de LDPE tophoezen, onze maatwerk verpakkingen en verpakkingsmaterialen, bedrukt of onbedrukt. Wij gaan altijd door tot u tevreden bent. Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan ook een kijkje in onze webshop.

De nieuwste verpakkingsmaterialen!
Blijf op de hoogte van ons bedrijf en artikelen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Feedback Company
Klanten beoordelen ons met een
0/10
0 reviews