De Producten van Sabé Verpakkingen

Tophoezen

Voor de meest optimale pallet afdekking produceren wij de Tophoezen. Leverbaar in diverse uitvoeringen qua formaat, dikte en kleur. Zodat u voor iedere toepassing de juiste Tophoes kunt bestellen.

Verpakkingsproducten

In de webshop van Sabé Verpakkingen vind u een grote sortering verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Verdeeld in handige categorieën voor diverse toepassingen en gebruiksmogelijkheden. Alle verpakkingsproducten zijn leverbaar. Zoekt u een product dat u niet kan vinden in deze webshop, informeer ons daarover. 99% zeker dat wij het artikel kunnen leveren.  Kortom, u zoekt wij vinden.

Dealerschap

Wij zijn o.a. dealer van Packaging Pro met merknamen als Multistar, Postpack, Tophoezen, Multiflex, Airplus, Airmove, Paperplus, Pelaspan, Flo-pak, Royal Tape, Nichiban, Nitto, Blitz, Unipost, Maillite, Mailtuff, Jiffy, STB, Fastprint, Revive, Color Copy, Cleverstore, Tork,  Audion Elektro, Special Giftwrap waardoor u profiteert van een ruim en snel leverbaar assortiment tegen concurrerende prijzen.

Catalogus

Wil u een catalogus aanvragen, doe dat dan via het contactformulier. Wij zullen u zo snel mogelijk informeren over ons assortiment.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.
Sabé Verpakkingen
Einsteinstraat 33
3902 HN Veenendaal
Tel. 0318-520298
Fax. 0318-542845
[email protected]

De nieuwste verpakkingsmaterialen!
Blijf op de hoogte van ons bedrijf en artikelen. Schrijf u in voor de nieuwsbrief!
Feedback Company
Klanten beoordelen ons met een
0/10
0 reviews